Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rybací vývar

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Rybaci vyvar.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 2 kg pokrájaného a opláchnutého rybacieho mäsa aj s kosťami.
  • 1 cibuľa
  • 1 mrkva
  • 1 stonka zeleru
  • 250 ml suchého bieleho vína
  • 12 zrniek celého čierneho korenia
  • 2 bobkové listy
  • šťava z polovice citróna
  • 2,5 l vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rybacie mäso s kosťami pokráame na menšie kúsky, ponoríme na 10 minút do slanej vody aby sme ho zbavili krvy a bahnovej chuti.Mäso scedíme a vložíme do hrnca.

2. Krok

Zeleninu pokrájame na kúsky a spolu s ostatnými prísadami vložíme do hrnca.

3. Krok

Počas varenia priebežne zberáme penu , ktorá vystúpi na povrch.

4. Krok

Mäso so zeleninou potom po 20 minútach varenia precedíme cez jemné sitko a dôkladne popritláčame.necháme vychladnúť a potom vložíme do chladničky kde vývar vydrží 3 dni, alebo si ho zamrazíme.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1564 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.