Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Karamelový krém

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Karamelový krém
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
ZDROJ: desertdecasa.ro
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 200 ml mlieka
  • 10 lyžíc cukru
  • 1 vajce
  • 200 g masla
  • 1 vanilkový cukor
  • 200 ml karamelovej omáčky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si zmiešame cukor, mlieko a vajce..Misku dáme do vodného kúpeľa a za stáleho miešania varíme kým nám zmes nezhustne.Varíme kým nám zo zmesi nevznikne sirup..

2. Krok

Potom ochladíme na izbovú teplotu, pridáme nakrájané maslo vanilkový cukor a poriadne premiešame.potom pridáme karamelovú omáčku https://mnamky-recepty.sita.sk/recipe/karamelova-omacka-3/ a pokračujeme v miešaní..

3. Krok

Vznikne nám nadýchaný a jemný karamelový krém , ktorý môžeme použiť na plnenie tort, zákuskov či dezertov..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2719 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.