Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Škoricové hviezdičky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Skoricove hviezdicky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gutekueche.at
  • Kusov: 40
  • Porcií: 40
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 230 g hladkej múky
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1 lyžička strúhanej citrónovej kôry
  • 150 g masla
  • 100 g práškového cukru
  • 2 žĺtky
  • štipka mletých klinčekov
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Maslo vyšľaháme spolu so žĺtkami a s cukrom do peny..Potom pridáme preosiatu múku, mletý klinček , škoricu , citrónovú kôru a vymiesime jemné cesto..

2. Krok

Cesto zabalíme do fólie a dáme aspoň na 30 minút do chladničky.

3. Krok

Cesto na pomúčenej pracovnej doske vyvaľkáme , na 3 mm a vykrajujeme hviezdičky, ktoré ukladáme na plech vyložený s papierom na pečenie.

4. Krok

Koláčiky pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 10 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1220 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.