Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Francúzske zapekané karé

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Francuzske masko.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
vk.com
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 1:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 300 g bravčového karé
  • 1 cibuľa
  • 125 ml smotany na šľahanie
  • 100 ml mlieka
  • 50 g tvrdého syra
  • 1 paradajka
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové karé nakrájame na rezne.. Z oboch strán ho okoreníme a osolíme.

2. Krok

Rezne dáme na pekáč ktorý pokvapkáme olejom.. Očistíme cibuľu a nakrájame ju na kolieska. Poukladáme ju na mäso..

3. Krok

Smotanu zalejeme mliekom, a prelejeme bravčové mäso.. Plech prekryjeme alobalom a vložíme do vyhriatej rúry na 190°C,,Mäso zapekáme asi 30 minút.

4. Krok

Potom plech vyberieme a odstránime alobal.. paradajky nakrájame n a plátky a poukladáme na mäso. Posypeme nastrúhaným syrom a vrátime do rúry.. Dopekáme ešte 15 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6985 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.