Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiakové placky so syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Zemiakové placky so syrom
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
vkuso.ru
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 7 - 10 zemiakov
  • 1 - 2 vajcia
  • 50 - 100 g syra
  • 1 - 2 cibule
  • 2 - 3 strúčiky cesnaku
  • 2 - 3 lyžice hladkej múky
  • mleté čierne korenie a soľ
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky ošúpeme , umyjeme a nastrúhame na jemnom strúhadle.. vyžmýkame z nich prebytočnú vodu..

2. Krok

Akýkoľvek syr nastrúhame na jemnom strúhadle, taktiež nastrúhame cibuľu, pomocou lisu pretlačíme cesnak. Dochutíme soľou a korením podľa chuti, na záver zašľaháme vajíčko. Premiešame, pridáme múku, opäť premiešame.

3. Krok

Na dobre rozohriatej panvici s rastlinným olejom pečieme zemiakové placky, lyžicou rozotrieme cesto. Z oboch strán by ste mali mať zlatistú kôrku.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1325 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.