Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jednoduchá bábovka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jednoducha babovka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.krenizdravo.hr
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 250 g práškového cukru
  • 200 ml mlieka
  • 200 ml oleja
  • 250 g polohrubej múky
  • 1/2 prášku do pečiva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na začiatok oddeľte žĺtky od bielkov do oddelených misiek. Bielky vyšľaháme do peny so štipkou soli..

2. Krok

Žĺtky vymiešame s cukrom, kým sa cukor neroztopí. Potom pridajte olej, múku, prášok do pečiva a všetko dobre premiešajte, kým nevznikne cesto.. Po lyžiciach vmiešajte bielka do žĺtkovej zmesi a jemne premiešajte, aby ste získali jemné cesto..

3. Krok

Rúru predhrejeme na 180 ° C. Formu na bábovku vymastíme a vysypeme múkou a celú zmes vlejeme do formy a vložíme do rúry. Bábovku pečieme 30 minút, ochladíme a posypeme práškovým cukrom alebo rozpustenou čokoládou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

798 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.