Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Babičkina jemná bábovka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Babovka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gutekueche.at
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 200 g masla
  • 200 g práškového cukru
  • 200 g polohrubej múky
  • 1 vanilkový cukor
  • 3 lyžice rumu
  • 100 g nasekanej tmavej čokolády
  • 100 g nasekaných lieskových orieškov
  • 70 g hrozienok
  • 5 vajec
  • štipka soli
  • 1 prášok do pečiva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku zmiešame s práškom do pečiva, orieškami a čokoládou.

2. Krok

Maslo vymiešame s 1/3 cukru, vanilkovým cukrom a štipkou soli do peny.

3. Krok

Postupne pridávajte žĺtky, potom hrozienka a rum.

4. Krok

Bielka vyšľaháme so zvyšným cukrom na tuhý sneh a potom striedavo vmiešame sneh a múku.

5. Krok

Celé to naplníme do maslom vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku a dáme piecť na 170 ° asi 45-50 minút .

6. Krok

Vychladnutú bábovku posypeme práškovým cukrom..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1314 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.