Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečená banánová roláda

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nepecena bananova rolada.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
stvarukusa.mondo.rs
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 500 g mletých maslových sušienok
  • 100 g mliečnej čokolády
  • 200 ml mlieka
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 3 lyžice mletých pražených lieskových alebo vlašských orechov
  • Plnka:
  • 1 banán
  • 100 g bielej čokolády
  • 80 g kokosu
  • 2 banány celé
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mliečnu čokoládu rozpustíme, zalejeme ňou mleté sušienky, pridáme cukor a orechy. Dobre premiešajte. Položte na stôl fóliu a rozotrite naň túto zmes.

2. Krok

Rozmixujte banán, pridajte rozpustenú bielu čokoládu, kokos. Rozotrieme na hnedú časť, na koniec dáme dva banány, zrolujeme a necháme odstáť v chladničke aspoň pol hodiny.

3. Krok

Potom roládu nakrájame...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

967 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.