Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Zdravý jablkový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jablkovy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 150 g ovsených vločiek
  • 100 g tvarohu
  • 50 ml kefíru
  • 3 vajcia
  • 1 lyžica medu
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 2 - 3 jablká
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia rozšľaháme s medom. Pridajte tvaroh a kefír, premiešajte.

2. Krok

Ovsené vločky nie veľmi jemne rozdrvte mixérom, pridajte do vaječnej hmoty. Pridajte tiež škoricu a prášok do pečiva a dobre premiešajte.

3. Krok

Formu (priemer 20-22 cm alebo obdĺžnikový plech 20 x 15 cm) namažte malým množstvom rastlinného oleja. Jablká ošúpeme, nakrájame na malé kúsky a uložíme na dno formy.

4. Krok

Cesto položte na jablká. Pečieme 25-30 minút pri 180°C.

5. Krok

Náš koláč je pripravený. Mierne vychladíme, posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1332 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.