- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty od vás z Facebooku
- bravčové mäso
- Bravčový guláš
Bravčový guláš
Na domácej masti si opražím do zlatista až do skoro hneda cibuľku, na ktorú dávam hneď mletú rascu, čierne korenie, soľ, pretlačený cesnak pre lepšiu chuť.
Pridám nakrájané mäsko (pliecko)a osmahnem spolu, kým sa mäso nezatiahne až restuje, poprášim domácou červenou mletou paprikou premiešam, zalejem rozmixovanu zelenou čerstvou papriku a paradajkami alebo lečom, porestujem opäť spolu a dolejem ešte vodu podľa potreby.
Keď je mäso skoro hotové, pridám nakrájané zemiaky. Na konci, keď sú zemiaky a mäso hotové podľa potreby dochutím ešte cesnakom, soľou, korením, chilli, majoránka.
Jeme s čerstvým chlebíkom.