Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Gulášik z diviačika

Gulasik z diviacika.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Mailiv Arobmič
  • 2 kg diviačieho pliecka
  • slaninka
  • cibuľa
  • cesnak 6 strúčikov
  • 2 ks papriky – zelená červená
  • soľ
  • celé čierne korenie
  • nové korenie
  • bobkový list
  • 2 ks bobuľky jalovca
  • 1 pl majoránky
  • 1 čl rasce
  • 2 pl mletej papriky
  • čili podľa potreby
  • horčica plnotučná 2 pl
  • 2 pl rajčinový pretlak
  • 2 dcl kvalitného červeného vína
  • 2 ks bujón bio hovädzí
  • Masť olej
  • 6 stredne veľkých zemiakov.
Na masti a oleji 1/2 urestuješ cibuľu slaninku a polovičku nasekaného cesnaku.
Potom pridať mäso, ktoré sa marinovalo 2 dni v troche z každého použitého korenia a trochou oleja.
Orestovať a potom zaliať vínom a vývarom z kostí, pridať všetky ostatné ingrediencie a dusiť cca 2 hodiny, po dvoch hodinách by mal mať guláš tú správnu konzistenciu.
Potom dosoliť, pridať všetky koreniny, rozpučený zostatok cesnaku skrátka dochutiť.
Potom ešte dovariť asi pol hodinku. Dobrú chuť.
273274458_356188226340066_2002516422021623003_n.jpg

Autor Receptu :

Mailiv Arobmič

Najčítanejšie za 24 hodín

Dátum 8. februára 2022
K téme

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.