- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- dezert
- Valentínsky bleskový dezert – Jahody máčané v čokoláde
Valentínsky bleskový dezert – Jahody máčané v čokoláde
reklama:
- Kusov: 20
- Porcií: 20
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 5min
- Hotové Za: 15min
reklama:
Suroviny
- 500 g jahôd
- 50 g tmavej čokolády
- 50 g bielej čokolády
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Jahody sa umyjú a potom sa poutierajú dosucha. (Ak zostanô mokrľ, čokoláda sa na ne neprilepí.)
2. Krok
Nad parou zvlášť roztopíme horkú čokoládu a bielu čokoládu, potom jahody jednu po druhej namáčame a nakoniec poukladáme na papier na polevou.
3. Krok
Nechajte ich pár minút vychladnúť, aby čokoláda na jahodách stuhla. (Ale môžeme ich hneď zjesť aj s ešte horúcou čokoládovou omáčkou.)
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
479 videní