Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Guacamole so zeleným hráškom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Guacamole s hraskom 600 × 400 px.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 1 Avokádo
  • 100 g mrazeného zeleného hrášku
  • 1/2 citróna
  • 1 - 2 strúčiky cesnaku
  • vetvička mäty
  • vetvička petržlenovej vňate
  • soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zelený hrášok rozmrazte. Zalejte horúcou vodou a nechajte 4-5 minút pôsobiť. Potom vodu scedíme a dáme na sitko. Avokádo ošúpeme. Odstráňte kôstku a nakrájajte na kocky. Z citróna vytlačte šťavu.

2. Krok

Do misky s avokádom pridáme ošúpaný a nasekaný cesnak, nadrobno nasekanú petržlenovú vňať a mätu, zelený hrášok a citrónovú šťavu. Všetko rozmixujeme tyčovým mixérom do hladka a podľa chuti osolíme..

reklama:
Guacamole s hraskom 600 × 400 px grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

207 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.