Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hubo Kubo

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hubo kubo.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 300 g veľké krúpy
  • 80 g sušených húb
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 80 g bravčovej masti
  • 1 lyžica majoránky
  • 1/2 lyžičky mletej rasce
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Krúpy dobre prepláchneme pod tečúcou studenou vodou. Zalejeme vriacou vodou a necháme cez noc napučiavať. Vodu zlejeme, nalejeme novou a varíme do mäkka. Po uvarení vodu scedíme, prepláchneme. V rajnici rozohrejeme bravčovú masť, v ktorej orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme krúpy, soľ, rascu, korenie, majoránku, rozotrený cesnak. Do mäkka uvarené, nadrobno nasekané huby a spojíme v jednoliatu hmotu. Dochutíme podľa potreby soľou, čiernym korením, rozotreným cesnakom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

330 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.