Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Nepečené Bounty

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bounty cake.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • Kokosový krém :
  • 300 ml smotany na šľahanie
  • 4 dcl mlieka
  • 1 kokosový puding
  • 80 g cukru
  • 4 pláty želatíny
  • 50 g strúhaného kokosu
  • Sušienkový základ:
  • 160 g cereálnych sušienok
  • 70 g rozpusteného masla
  • 10 g strúhaného kokosu
  • 20 ml smotany na šľahanie
  • Ganache:
  • 60 g horkej čokolády
  • 80 ml smotany na šľahanie
  • strúhaný kokos na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Sladkú smotanu vyšľaháme a dáme do chladničky. 2Plátky želatíny namočte do studenej vody aspoň na 5 minút. Uvarte 3,3 dcl mlieka; zvyšok mlieka vymiešame dohladka s pudingovým práškom a cukrom. Zmes vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania ešte pár minút varíme, kým puding nezhustne. Uvarený puding odstavíme a rozpustíme v ňom vyžmýkané plátky želatíny.

2. Krok

Puding prikryte fóliou tak, aby sa ho dotýkala, a nechajte ho vychladnúť. Do vlažného pudingu pridáme kokos a tyčovým mixérom dobre rozmixujeme. Nakoniec v troch krokoch vareškou vmiešame šľahačku. (pokiaľ puding chladne, pripravte si sušienkový základ a potom pokračujte v príprave krému)

3. Krok

Základ Sušienky pomelieme, pridáme všetky ostatné ingrediencie a vareškou dobre premiešame. Sušienkový základ natlačíme na dno plechu , alebo na dno tortovej formy.. Vložte do chladničky.

4. Krok

Ganache Smotanu zohrejeme, kým nezovrie a nalejeme na kúsky čokolády. Počkajte jednu minútu a pomaly premiešajte vareškou, aby ste získali hladký krém.

5. Krok

Zostavenie: Krém nalejeme na vychladnutý sušienkový základ a uhladíme povrch. Odložíme do chladničky aspoň na 4 hodiny, aby krém stuhol. Vychladnutý krém zalejeme s ganache a posypeme kokosom. Potom zákusok vráťte aspoň na pol hodinu do chladničky, aby sa ganache stabilizovala. Potom dozdobte podľa fantázie..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

287 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.