Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dokonalý černohorský rezeň

černohorský rezeň
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Dokonalý černohorský rezeň Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Suroviny

  • 1 kg bravčového mäsa (karé, stehno)
  • 500 g zemiakov
  • 3 lyžice hladkej múky
  • 1 vajíčko
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 menšia cibuľa
  • soľ a korenie
  • majoránka
  • olej na vyprážanie
  • tvrdý nastrúhaný syr na posypanie
Černohorský rezeň
Černohorský rezeňFoto: www.gettyimages.com

Postup prípravy

1. Krok

Mäso si nakrájame na rezne.. Naklepeme osolíme a okoreníme..

2. Krok

Zemiaky nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme vajíčko, hladkú múku pretlačený cesnak najemno nakrájanú cibuľu, soľ korenie a majoránku.. Vypracujeme cestíčko ako na placky..

3. Krok

Rezne obaľujeme najskôr v hladkej múke a potom v zemiakovom cestíčku.. Vyprážame na rozpálenom oleji.. Po vypražení necháme na papierovom obrúsku odležať aby sa vypila prebytočná mastnota..

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.