- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Mäsový srnčí chrbát
Mäsový srnčí chrbát
- Kusov: 10
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 15min
- Varenie: 25min
- Hotové Za: 45min
Jednoduchý obed v týždni…
Suroviny
- 200g kuracia pečeň
- 1ks cibuľa
- soľ,biele korenie, domáca BOSORKA príchuť do jedál/podľa vl.chuti/
- 2 - 3ks rožky
- 1vajíčko
- 50g farebná paprika
- fólia na pečenie,forma na sr.chrbát
- trošku oleja
Postup prípravy
1. Krok
Na troške oleja popražíme nadrobno pokrájanú cibuľu.pridáme pokrájanú pečienku a odstavíme z ohňa,pokrájame si rožky polejeme opraženou pečienkou a cibuľou a premiešame,pridáme vajíčko a tiež premiešame, až by sa nám zdalo,že je to suché pokvapkáme mliekom,dochutíme koreninami a znovu premiešame,necháme postáť dovtedy pokým si nepripravíme fóliu so formy a pokrájame farebnú papriku a uložíme ju na dno tak,aby nám to urobilo vzor,keď to vyklopíme upečené , na to dáme pečienkovú masu a popritláčame rukou a dáme piecť do zlata.Po upečení vyklopíme a stiahneme fóliu a máme to vyzdobené,môžeme jesť aj za studena a tiež podávame s opekanými zemiakmi,dobrú chuť.
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
4 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
14321 videní