Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hovädzia polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
DSCF9593
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 2:0 hod

Niet  na  dobrý  vývar

reklama:

Suroviny

  • 250g hovädzieho mäsa
  • 3 mrkvy
  • 2 petržleny
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčky cesnaku
  • 1 bobkový list
  • zeler podľa chuti
  • 2 zemiaky
  • soľ
  • 5 ks.čierného korenia
  • 2 ks. nového korenia
  • BOSORKU príchuťou do jedál podľa chuti
  • podľa chuti petržlenová vňať
  • polievkové rezance
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hovädzie mäso umyjeme vložíme do hrnca, zalejeme asi 2 litrami teplej vody , pridáme soľ, čierne korenie, celú cibuľu ,nové korenie ,bobkový list ,cesnak BOSORKU príchuťou do jedál podľa chuti a varíme asi 60 minút.

2. Krok

Keď je mäso polomäkké pridáme zeleninu nakrájanú na kolieska a varíme ďalších 60 min na miernom ohni.

3. Krok

Keď je polievka dovarená pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Podávame s rezancami ,alebo s domácimi slížikmi .

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.9 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

30317 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.