Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nesca rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nesca rezy.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • Piškóta :
  • 7 bielkov
  • 4 žĺtky
  • 7 lyžíc cukru
  • 5 lyžíc mletých vlašských orechov
  • 4 lyžice polohrubej múky
  • štipka soli
  • Nesca krém:
  • 3 žĺtky
  • 4 lyžice cukru
  • 2 lyžice instantnej kávy
  • 400 ml mlieka
  • 50 g kukuričného škrobu (Zlatého klasu )
  • 125 g masla
  • Šľahačková vrstva :
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 200 g mascarpone
  • 2 lyžice cukru
  • 2 - 3 lyžice limetkovej šťavy
  • strúhaná čokoláda na ozdobu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bielky dáme do misky a so štipkou soli vyšľaháme do peny . Postupne pridávajte cukor a miešajte, kým sa cukor nerozpustí, sneh pri dotyku vytvára hroty a lepí sa na metličku mixéra. Pridáme žĺtky, preosiatu múku a vlašské orechy. Spojte jemným miešaním zdola nahor. Vložíme na plech s papierom na pečenie. Plech vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 170°C kým nechytí na povrchu zlatistú farbu. Urobte test špáradlom.

2. Krok

Vymiešame maslo do peny. Do misky s dvojitým dnom dáme žĺtky, cukor a škrob a premiešame. Po troškách pridávajte mlieko a premiešajte. Dajte hrniec na oheň, na miernom ohni a za stáleho miešania nechajte variť, kým krém nezhustne . Potom vmiešame 2 lyžice instantnej kávy , a poriadne vymiešame.

3. Krok

Vložte misku do inej misky naplnenej studenou vodou a jemne miešajte, kým puding nevychladne. Po úplnom vychladnutí pridajte maslo a všetko spolu vyšľahajte.

4. Krok

Smotanu, mascarpone, cukor a limetkovú šťavu dáme do misky a šľaháme, kým nezískame hladký krém..

5. Krok

Zostavenie torty s ness, smotanou a orechmi Orechový plát rozrežte vodorovne na dve časti. Prvý plát, natrieme polovicou kávového krému, pekne zarovnáme, natrieme polovičným množstvom šľahačky a zarovnáme. Položte druhý plát piškóty a to isté urobte so zvyškom šľahačky. Na vrch zákuska dajte pražené vlašské orechy, mleté ​​vlašské orechy alebo nasekané karamelizované vlašské orechy. Ja som dala opražené a nasekané vlašské orechy a výborne dopĺňali sladkosť koláča. Môžete tiež nastrúhať čokoládu, alebo posypať grankom.. Je to jeden z najlepších receptov na koláče, ktoré som doteraz vyskúšala! Zákusok krájajte až po niekoľkých hodinách v chladničke, pričom po každom rezaní utrite nôž vlhkou handričkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

108 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.