- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- divina,
- Divina na ihle
Divina na ihle
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 30min
- Varenie: 1:30 hod
- Hotové Za: 3:0 hod
dobré mäso a výbornou chrumkavou zeleninou… skvelá kombinácia
Suroviny
- 500g mäso z diviaka
- slanina údená prerastená
- paprika červená
- paprika žltá
- paprika zelená
- cibuľa
- šampiňóny čerstvé
- tymián čerstvý
- soľ, mleté čierne korenie
Postup prípravy
1. Krok
všetky suroviny, ktoré chceme napichať na ihlu si nakrájame na väčšie kúsky. Šampiňóny zbavíme nožičiek a napichovať budeme celé hlavičky. Mäso nakrájame na väčšie kúsky, zalejeme olejom, pridáme čierne mleté korenie, tymián, zamiešame a odložíme na hodinku do chladničky.
2. Krok
jednotlivé suroviny striedavo napichujeme na ihlu alebo špajdlu, uložíme do pekáčka, posolíme, pokvapkáme olejom, môžeme podliať máličko vodou, zakryjeme alobalom a pečieme na 180°C asi 1,5 hod. Záleží aké mäso použijete. Potom odokryjeme a ešte zapečieme.
3. Krok
podávame s dobrou domácou bagetou, alebo chlebom...
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
2 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
2822 videní