Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Banánové šišky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bananove sisky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 3 veľké banány
  • 150 g hladkej múky
  • 4 lyžice masla
  • 2 lyžičky mletej škorice
  • 100 g cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Banány roztlačte vidličkou, potom pridajte múku a rozmixujte pomocou kuchynského robota .. Keď sa cesto spojí, natrieme si ruky olejom a tvarujeme z neho guľky rovnakej veľkosti. Z tohto množstva cesta cca. Vyjde 15-20 ks

2. Krok

Polovicu guľôčok vložte do koša teplovzdušnej fritézy , potom nastavte teplovzdušnú rúru na 180 °C a pečte ich 8 minút. Po 4 minútach guľky obrátime, aby sa rovnomerne prepiekli. Guličky môžeme pred a po pečení potrieť olejom alebo rozpusteným maslom, aby zhnedli a škoricový cukor sa na ne prilepil.

3. Krok

Banánové guľky obalíme v škoricovom cukre a podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

37 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.