Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Cesnakové slimáky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Slimaky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 1:10 hod
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 40min

chrumkavé a chutné k vínku

reklama:

Suroviny

  • 800 g hladkej múky
  • 2 dcl mlieka
  • 1PL čerstvých kvasnic
  • 1 lyžičku cukru
  • soľ podľa chuťi
  • 3 PL bravčovéj masťi
  • 1 hlávka cesnaku
  • rasca
  • hrubá soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Urobím kvások..keď podkysne ,do misky si dám muku a pridám kvások. Zmiesim posypem múkou a nechám nakysnúť..

2. Krok

Bravčovú masť zmiešam s prelisovaným cesnakom okorením a osolím.

3. Krok

Vykysnuté cesto si rozvaľkám a potriem pripravenou plnkou. Zviniem ako roládu, nožom ju pokrájam na kolieska a tie ukladám na vymastený plech,potriem rozšľahaným vajcom s mliekom.

4. Krok

Posypem slimáky hrubou soľou a rascou a dám piecť na 190 °C asi 30 min. Po upečení pokvapkám vodou prikryjem utierkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

25031 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.