Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hovädzí závitok

Náročnosť:
reklama:
Screenshot_4
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 1:20 hod

Dosť  bolo  kuracích  či  bravčových  rezňov..Dajme  si  teraz  niečo  z  hovädzinky.

Screenshot_5

Screenshot_6

 

Screenshot_9

Screenshot_10

reklama:

Suroviny

  • 8 tenkých plátkov hovädzej sviečkovej
  • soľ korenie č. podľa svojej chuti
  • 3 polievkové lyžice worchestrovej omáčky
  • 1 lyžica olivového oleja
  • plnka:
  • mrkva
  • cuketa
  • kápia
  • jarná cibuľka
  • cesnak
  • balzamico omáčka:
  • 2 lyžice masla
  • jemno nasekaná šalotka
  • 1/4 šálky balzamica
  • 2 polivkové lyžice hnedého cukru
  • 1/4 šálky hovädzieho vývaru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mäso nakrájané na tenké rezne, vyklepeme.Okoreníme a osolíme z oboch strán, a pokvapkáme worchestrom. Necháme 30 minút marinovať.

2. Krok

Kým mäsko odpočíva pripravíme si zeleninovú plnku.všetku zeleninku určenú na naplnenie nakrájame na tenké prúžky.

3. Krok

Pripravíme si taktiež omáčku..Maslo na panvičke rozpustíme a opečieme na ňom šalotku.Pridáme balzamico a vývar a hnedý cukor, a varíme až kým omáčka nezhustne a nezostane len polovica z jej objemu.

4. Krok

Tento výpek nalejeme do misky a v tej istej panvičke orestujeme zeleninku na plnku..len nejaké 2 minútky.plníme ňou potom rezne a na vrchu zopneme šparadlom.

5. Krok

Na panvičku nalejeme trochu oleja a opečieme závitky zo všetkých strán.Popri opekaní podlievame naším balzamico výpekom.

6. Krok

Keďže je to mäsko zo sviečkovice bude rýchlo hotové a jemné.)

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12735 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.