- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčovinka
- Bravčové špikované cesnakom
Bravčové špikované cesnakom
- Porcií: 7
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 1:30 hod
- Hotové Za: 1:40 hod
Bravčové mäsko sa dá špikovať hocičím..Dnes si ho našpikujme cesnakom.
Suroviny
- bravčové mäso 700 g (karé,stehno)
- cesnak 5-6 strúčikov
- horčicová omáčka.(s horčičným semienkom)
- soľ ,korenie mleté čierne
Postup prípravy
1. Krok
Najskôr si bravčovinku poriadne umyte od tečúcou vodou.Osušte a prešpikujte cesnakom.
2. Krok
celé mäsko popotierajte soľou a čiernym korením ,a nakoniec nahrubo vtrite horčicovú omáčku.
3. Krok
Mäsko zabalte do alobalu alebo do fólie na pečenie,vložte do pekáčika a pečte v rúre na 180 °C cca 90 minút.
4. Krok
hotové prelievame výpekom,alebo si pripravíme samostatne nejakú chutnú omáčku..
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
2 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
10457 videní