Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohový krémeš

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hfgj
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min

Ivona Kulinová

Dobrý deň. Posielam recept a foto na Našu obľúbenú maškrtu Tvarohový krémeš :

reklama:

Suroviny

  • 3/4 l mlieka
  • 500 g tvarohu(jemný)
  • 200 g práškového cukru
  • 4 žĺtky
  • 2 Zlaté klasy
  • 2 vanilkové cukre
  • lístkové cesto
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na hlboký plech dáme lístkové cesto, ktoré vyvyľkáme asi na 1/2cm, okraje vyhneme na boky plechu a trochu pritlačíme. Mlieko s ostatnými surovinami rozmixujeme, vznikne nám taká žltá tekutina, ktorú vylejeme na surové lístkové cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180st., pokial tekutina nezhustne. Po upečení ozdobíme šlahačkou s ovocím, alebo vyšľahaným snehom z bielkov a cukru, sneh natrieme na krémeš pred upečením a necháme zapiecť. Dobrú chuť

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.6 / 5)

9 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

35490 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.