Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Talianske šišky

Kuchyňa:
Chod: ,
reklama:
P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 3min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 1 šálka vody
  • 1 lyžica cukru
  • 2 lyžičky sušeného droždia
  • 1,5 pohára hladkej múky
  • 1 čajová lyžička soli
  • práškový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešame droždie a cukor v teplej vode.Do misky preosejeme múku,pridáme soľ a vlejeme droždie.Vypracujeme cesto a dáme kysnúť na teplé miesto na hodinu.

2. Krok

Prichystáme si hlbokú panvicu a nalejeme olej dostatočné množstvo ,aby nám šišiky v ňom plávali.Lyžicu si namočíme do oleja a z cesta vyberáme hrudky ktoré vyprážame,pomáhame si druhou lyžicou.Cesto vyberáme priamo z misky bez premiesenia.

3. Krok

Dostávame šišky rôznych tvarov,ktoré vyťahujeme na papierové obrúsky ,aby vpili prebytočný olej.

4. Krok

Šišky obalíme v práškovom cukre a podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.9 / 5)

15 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

45716 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.