Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ovseno špaldový koláčik

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 1 šálka špaldovej múky
  • 1/2 šálky ovsených vločiek
  • 2/3 šálky hnedého cukru
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva
  • štipka soli
  • 175 g masla
  • pohár marmelády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rúru si predhrejeme na 180°C.Múku si dáme do misky,pridáme zomleté ovsené vločky,cukor,škoricu,prášok do pečiva,soľ a premiešame.

2. Krok

Maslo izbovej teploty nakrájame na kocky a pridáme do zmesi a ručne miesime do mrvenice.

3. Krok

2/3 mrvenice dáme na plech vyložený papierom na pečenie a stláčame po celom dne.Nanesieme marmeládu a na vrch posypeme zbytok cesta.

4. Krok

Dáme do rúry a pečieme 25-35 minút dozlatista.Po vychladnutí pokrájame na štvorčeky a posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.7 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

26881 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.