Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Fašiangové bobíky výborne nahradia tradičné šišky či fánky

Fašiangové bobíky
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Fašiangové bobíky výborne nahradia tradičné šišky či fánky Foto: www.gettyimages.com
reklama:

K tradičnému fašiangovému pečivu nepatrí iba božie milosti, šišky alebo fánky. Sladkou pochúťkou sú tiež báječné fašiangové bobíky, ktoré veľmi ľahko pripravíte z iba troch surovín. Vyskúšajte nasledujúci recept na fašiangové bobíky a výsledok si budete rozhodne pochvaľovať.

Fašiangové bobíky sú chutnými šľahačkovými cukrovinkami z troch surovín

Ak hľadáte rýchlu a chutnú náhradu za fašiangové šišky, vyskúšajte fašiangové bobíky. Recept na toto sladké fašiangové pečivo je veľmi jednoduchý, pretože ho pripravíte z iba troch surovín.

Fašiangové bobíky sú veľmi chutné šľahačkové pečivo, ktoré sa na rozdiel od šišiek nesmaží vo vrstve oleja, ale pečie v rúre. Fašiangové bobíky si skúste pripraviť podľa nasledujúceho receptu. Zaručujeme, že sa vám rozplynú na jazyku.

Fašiangové bobíky
Fašiangové bobíky výborne nahradia tradičné šišky či fánkyFoto: www.gettyimages.com

Ingrediencie na fašiangové bobíky

  • 430 gramov hladkej múky
  • 250 mililitrov 33-percentnej šľahačky
  • 1 zmäknutá hera

Na obalenie: kombinácia práškového a vanilkového cukru, alebo kombinácia práškového a škoricového cukru

Príprava fašiangových bobíkov krok za krokom

  1. Múku, heru a šľahačku spracujte na hladké cesto.
  2. Z hotového cesta v ruke vyvaľujte malé guličky, ktoré postupne skladajte na plech vyložený papierom na pečenie.
  3. Fašiangové bobíky pečte v rúre predhriatej na 180 stupňov Celzia do zlatista (približne 20-30 minút).
  4. Fašiangové bobíky ešte za tepla obaľujte v zmesi práškového a vanilkového cukru, alebo v zmesi práškového a škoricového cukru.
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.