Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Fašiangové bobíky výborne nahradia tradičné šišky či fánky

Fašiangové bobíky
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Fašiangové bobíky výborne nahradia tradičné šišky či fánky Foto: www.gettyimages.com
reklama:

K tradičnému fašiangovému pečivu nepatrí iba božie milosti, šišky alebo fánky. Sladkou pochúťkou sú tiež báječné fašiangové bobíky, ktoré veľmi ľahko pripravíte z iba troch surovín. Vyskúšajte nasledujúci recept na fašiangové bobíky a výsledok si budete rozhodne pochvaľovať.

Fašiangové bobíky sú chutnými šľahačkovými cukrovinkami z troch surovín

Ak hľadáte rýchlu a chutnú náhradu za fašiangové šišky, vyskúšajte fašiangové bobíky. Recept na toto sladké fašiangové pečivo je veľmi jednoduchý, pretože ho pripravíte z iba troch surovín.

Fašiangové bobíky sú veľmi chutné šľahačkové pečivo, ktoré sa na rozdiel od šišiek nesmaží vo vrstve oleja, ale pečie v rúre. Fašiangové bobíky si skúste pripraviť podľa nasledujúceho receptu. Zaručujeme, že sa vám rozplynú na jazyku.

Fašiangové bobíky
Fašiangové bobíky výborne nahradia tradičné šišky či fánkyFoto: www.gettyimages.com

Ingrediencie na fašiangové bobíky

  • 430 gramov hladkej múky
  • 250 mililitrov 33-percentnej šľahačky
  • 1 zmäknutá hera

Na obalenie: kombinácia práškového a vanilkového cukru, alebo kombinácia práškového a škoricového cukru

Príprava fašiangových bobíkov krok za krokom

  1. Múku, heru a šľahačku spracujte na hladké cesto.
  2. Z hotového cesta v ruke vyvaľujte malé guličky, ktoré postupne skladajte na plech vyložený papierom na pečenie.
  3. Fašiangové bobíky pečte v rúre predhriatej na 180 stupňov Celzia do zlatista (približne 20-30 minút).
  4. Fašiangové bobíky ešte za tepla obaľujte v zmesi práškového a vanilkového cukru, alebo v zmesi práškového a škoricového cukru.
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Odporúčané Mňamky Recepty:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.