Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčové karé s mrkvou a cesnakom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bravcove kare s mrkvou a cesnakom.jpg
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.fresh.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 lyžica oleja
  • 1 mrkva
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • mleté čierne korenie a soľ podľa chuti
  • 2 lyžice vínneho octu
  • 1 kg bravčového karé
  • 1 hlávka cesnaku
  • 1 korenie na bravčové pečené
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravte si potrebné suroviny: bravčové (ideálne karé), mrkvu, cesnak, sójovú omáčku, rastlinný olej, vínny ocot, soľ, čierne korenie a obľúbené korenie (ja mám hotové korenie na bravčové pečené).

2. Krok

Opláchnite bravčové mäso a utrite ho do sucha. Potrieme ho soľou, korením a bravčovým korením. Mäso vložte do vhodnej nádoby. Nalejte sójovú omáčku, vínny ocot a rastlinný olej.

3. Krok

Mäso potrite marinádou zo všetkých strán. Nechajte marinovať 30-40 minút.

4. Krok

Mrkvu nakrájame na tenké prúžky. Nakrájajte strúčiky cesnaku na 2 alebo 3 kúsky. Na povrchu mäsa na rôznych miestach urobte rezy v tvare kríža, aby sa do rezu zmestil strúčik cesnaku alebo slamka z mrkvy.

5. Krok

Mäso preložíme dvomi vrstvami alobalu a alobal pevne zabalíme zo všetkých strán, aby sa počas pečenia vo vnútri zachovali všetky šťavy.

6. Krok

Mäso vložíme do rúry predhriatej na 200 °C na 1-1,5 hodiny (v závislosti od veľkosti kúska). 15 minút pred koncom pečenia odbalíme alobal, aby sa mäso zapieklo. Prepečenosť zvnútra zistíme tak , že mäso prepichneme a nesmie nám vytekať ružová šťava ale číra tekutina..

7. Krok

Mäso podávame s vhodnou prílohou nakrájané na plátky..

reklama:

Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 95ac55328393e03c3f1ab88facc9f35c7cccda22.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 f0c096adf1671ba1f747ac5d6862a5a82aa125f5.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 d00314b2485a13d44404b1ae35dc2c342358f00f.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 0ee05ff379622968457081cd2a191a4883234654.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 4fee9c02f0d0a2411f8f707b965a35e75e687152.jpg
www.fresh.ru
Https___img.fresh_.ru_fresh recipe 20210619_2435 d6010eaeaa4e35d6a1cea94e9944b3b76137e018.jpg
www.fresh.ru

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1793 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.