Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dusené Hokkaidó s paradajkami

Náročnosť:
reklama:
P1040896 LOGO
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • tekvica Hokkaidó
  • 3-4 paradajky
  • 1 šalotka
  • 1 ČL kurkumy
  • petržlenová vňať
  • 2-3 lístky mäty
  • soľ
  • mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

tekvicu hokkaidó, alebo inú maslovú tekvicu pokrájame na kocky, paradajky sparíme horúcou vodou, ošúpeme a nakrájame na kocky, šalotku, alebo bielu cibuľu nasekáme nadrobno

2. Krok

cibuľu osmahneme na oleji, pridáme paradajky, tekvicu, natrhanú petržlenovú vňať a mätové lístky, chvíľu popražíme potom poprášime kurkumou, osolíme, okoreníme, podlejeme troškou vody (asi 1 dl) a na miernom ohni dusíme asi 20 min. podľa množstva

3. Krok

podávame s chlebom alebo bagetou, ale môžeme podávať aj ak prílohu k mäsu

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.9 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8535 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.