Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hruškový lekvár z rúry

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hruskovy lekvar.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 2 kg hrušiek
  • 500 g cukru
  • 2 lyžice octu
  • 1 lyžica škorice
  • 3 klinčeky
  • 4 lyžice rumu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najprv olúpte a nakrájajte na menšie kúsky hrušky, ktoré potom dajte do pekáča na papier na pečenie. Pokvapkajte octom, zamiešajte a do vopred vyhriatej rúry na 220 ° C pečte 20 minút.

2. Krok

Po uplynutí času vyberte z rúry a posypte s 250 g cukru. Opäť pečte, ale už iba na 15 minút. Tento postup opakujte ešte raz s druhou polovicou cukru. Potom pridajte rozdrvený klinček, škoricu, rum a všetko dohromady rozmixujte. Nakoniec dajte znova piecť na 10 minút a potom už len naplňte do čistých pohárov.

reklama:
Hruskovy lekvar prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

992 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.