Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Krémová polievka zo zeleného hrášku a ľadového šalátu

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hraskova.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 200 g ľadového šalátu
  • 250 g zeleného hrášku (mrazený)
  • 600 ml vody alebo zeleninový vývar
  • 150 ml smotany na šľahanie
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1/2 cibule
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V hrnci zohrejte rastlinný olej. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme do mäkka. Do hrnca pridáme nakrájaný ľadový šalát. Dusíme 4-5 minút. Pridajte mrazený hrášok, a nadrobno nakrájaný cesnak. Dusíme 1-2 minúty. Zalejeme zeleninovým vývarom alebo vodou. Priveďte do varu a varte 15 minút. Polievku rozmixujte tyčovým mixérom do hladka. Prilejeme smotanu, soľ a korenie. Znova priveďte do varu a potom odstavte. Podávame s uduseným hráškom a s krutónikmi..

reklama:
Hraskova grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

751 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.