Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kurča v lístkovom kabátiku

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kura v lístkovom  kabátiku
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Kurča v lístkovom kabátiku
  • Kusov: 8
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 0min


reklama:

Suroviny

  • 1 balenie lístkového cesta
  • 20 ks šampiňónov
  • 500g kura alebo kuracie prsia
  • 2dcl bieleho vína
  • 2 cibule
  • olej
  • soľ
  • korenie
  • vajce na potretie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Huby a cibuľu restujeme na oleji do mäkka.

2. Krok

pridáme pohár vína a dochutíme soľou a korením.

3. Krok

zvlášť si orestujeme na oleji kuracie mäsko nakrájané na kocky.

4. Krok

potom premiešame so zmesou udusených húb.a pripravenú plnku dáme na vyvaľkané lístkové cesto. vytvoríme "štrúdličku" alebo bochníčky..

5. Krok

vrch cesta je dobré pred pečením natrieť rozšťahaným vajíčkom a napichať vidličkou aby nám cesto nepopraskalo počas pečenia.

6. Krok

pečieme pri 180°C cca 30 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9845 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.