Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Luciin Jablkový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jablkovy .jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 20
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • odmerka : 250 ml
  • 2 šálky cukru
  • 2 vanilkové cukre
  • 1 šálka oleja
  • 3 šálky polohrubej múky
  • 1 lyžica mletej škorice
  • 1 prášok do pečiva
  • šťava a kôra z jedného citróna
  • 1,5 kg jabĺk
  • Práškový cukor na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jablká ošúpeme a nakrájame na kocky, potom ich pokvapkáme citrónovou šťavou , aby nezhnedli. Celé vajcia vymiešame s dvoma druhmi cukru. Prilejeme olej, potom pridáme škoricu, citrónovú kôru a nakoniec múku zmiešanú so sódou bikarbónou alebo práškom do pečiva. Hmotu premiešame a opatrne vmiešame kocky jabĺk. Vylejeme na plech s rozmermi 28 x 35 cm vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C 40-45 minút. Nakrájame na kocky a posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

27 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.