Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nátierka z Tofu

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bez nazvu 1 obnoveny.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 150 g údeného syra Tofu
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • 2 lyžice Perly
  • 2 uvarené vajcia na tvrdo
  • 3 sladkokyslé uhorky
  • 1 lyžica kečupu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • kápia
  • pažítka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Syr najemno postrúhame, pokvapkáme ho sójovou omáčkou, pridáme perlu a vymiešame.Vajcia a uhorky postrúhame na jemno, alebo nadrobno pokrájame.Cesnak roztlačíme a všetko pridáme k syru.

2. Krok

Podľa chuti osolíme a poriadne premiešame.Potom nátierku odložíme do chladničky odstáť..

3. Krok

Pred podávaním nátierku znovu premiešame, môžeme pridať kápiu alebo najemno nasekanú pažítku..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3081 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.