Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Restované šampiňóny na cesnaku

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Restované šampiňóny na cesnaku
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 15min

reklama:

Suroviny

  • 450 g šampiňónov
  • 1 cibuľa
  • 2 - 3 strúčiky cesnaku
  • 1 paprička chilli alebo jalapeno
  • soľ
  • 1 lyžička ryžového octu
  • 1 dcl oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Umyté huby nakrájajte na plátky.Cibuľu nasekáme na malé kúsky, cesnak pretlačíme a papričku sušenú alebo čerstvú tiež nadrobno nasekáme.

2. Krok

Na panvici rozpálime olej a pridáme cesnak.Opražíme do zlatista a potom pridáme cibuľu a papričku..

3. Krok

Nakoniec pridáme huby a soľ a osmažíme.Pridáme keď sú huby mäkké ocot a povaríme 1 minútu..

4. Krok

Restované huby podávame ako samostatné jedlo alebo ako prílohu k mäsu.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

19 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

35589 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.