Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tenké cesto na pizzu

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Tenke cesto.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 1,25 dcl horúcej vody
  • 25 g droždia
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 270 g hladkej múky
  • 1 lyžička soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pridajte droždie a olivový olej do teplej vody a dobre premiešajte. Múku preosejeme do misky, primiešame soľ. Pridajte kvasnicovú vodu a dobre premieste. Mali by sme získať elastické cesto. Cesto necháme na teplom mieste cca 60-70 minút kysnúť.. Vykysnuté cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na tenko. Vložíme na pizza plech vymastený olivovým olejom. Okraje zarovnáme. Podľa chuti potrieme paradajkovou omáčkou a obložíme podľa vlastného výberu . Pečieme v rúre vyhriatej na 220-250 stupňov cca 10 minút..

reklama:
Tenke cesto grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1806 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.