Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Udon s hubami a s kuracím mäsom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Udon s hubami a kuracim masom.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 200 g široké rezance
  • 200 g kuracích pŕs
  • 100 g šampiňóny
  • 1 cibuľa
  • 1 mrkva
  • 0,5 kápie
  • 100 g fazuľových strukov
  • mleté čierne korenie a soľ podľa chuti
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 2 lyžice oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia umyte , osušte a nakrájate na menšie kúsky. Huby opláchnite a nakrájajte na tenké plátky. Cibuľku nakrájame na jemno , papriku a mrkvu na prúžky.

2. Krok

Na omáčku zmiešajte sójovú omáčku, rastlinný olej a cukor. Namiesto tejto omáčky môžete použiť hotovú omáčku teriyaki.

3. Krok

Do jedného hrnca dáme vodu , a uvaríme v ňom rezance. Na inom horáku zohrejte panvicu na vysokú teplotu. Nalejte rastlinný olej, vložte nakrájanú cibuľu. Smažte ju pár minút za stáleho miešania. Potom pridajte huby . Smažte ich za občasného miešania 7-10 minút, kým nebudú zlatohnedé. Súčasne zohrejte rastlinný olej na inej panvici a a pridajte prsia. Smažte ich na vysokej teplote, kým sa nezatiahnu .

4. Krok

K prsiam dajte mrkvu, papriku a zelenú fazuľku. Smažte so zeleninou 10 minút na strednom ohni, občas premiešajte. Šampiňóny premiestnite na panvicu s kuracím mäsom, jedlo osoľte, okoreňte, premiešajte. Rezance sceďte a potom opláchnite studenou vodou.

5. Krok

Rezance hodíme ku kurčaťu so zeleninou, zalejeme omáčkou. Miešajte na miernom ohni ešte niekoľko minút.

6. Krok

Rezance podávajte so zeleninou, hubami a kuracím mäsom , môžete ich posypať nakrájanou zelenou cibuľkou a sezamom. Dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

194 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.