Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Paradajkové rizoto s fazuľou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
K_M4IIObZso
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 35min

reklama:

Suroviny

  • 3 lyžice rastlinného oleja
  • 1 cibuľa
  • 1 mrkva
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 3 hrste ryže guľatej Mánya
  • 2-3 bobkové listy
  • štipka mletého čierneho korenia
  • soľ
  • 400 g červenej fazule v konzerve
  • 250 ml drvených paradajok
  • petržlenová vňať
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V hlbokej panvici si zohrejeme olej a opražíme nakrájanú cibuľu s mrkvou.Pridáme nasekaný cesnak a ryžu guľatu Mánya a chvíľku dusíme.Zalejeme vodou,aby ryža guľatá Mánya bola úplne zaplavená.Pridáme bobkový list,korenie ,soľ a fazuľu.Varíme na miernom ohni zakryté,občas premiešame,kým nebude ryža guľatá Mánya mäkká.

2. Krok

Pridáme paradajky,zamiešame a podusíme.Podávame s petržlenovou vňaťou a krajcom chleba.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

19559 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.