Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie karboše

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie karboše
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

Aj  kuracie  mleté  mäsko  sa  dá  chutne  a  rýchlo  pripraviť..Treba  len použiť  tie  správne  ingrediencie  a  hlavne  dlho  nesmažiť  aby  sa  mäsko  nevysušilo..

reklama:

Suroviny

  • 500 g kuracieho mäska z pŕs
  • 200 g strúhanky
  • 100 ml rastlinného oleja
  • trochu koriandra
  • 2 vajcia
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 lyžička kari korenia
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mäsko si zomelieme alebo nakrájame na malinké kúsočky.Nasekáme koriander,(môžete použiť aj petržlenovú vňať.Všetko premiešame v miske a pridáme aj vajíčka a ostatné koreniny.Formujeme placičky ktoré pred vyprážaním jemne obalíme v strúhanke..Vyprážame na panvici v rozpálenom oleji do zlatista..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5911 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.