Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Grilované steaky

Steak 1.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 15min

David Winter
WineExpert.sk

David Winter, majiteľ e-shopu s najväčším online portfóliom špičkového slovenského vína, WineExpert.sk, k tomuto jedlu odporúča:

Slovensko, FRTUS WINERY, Dunaj barrique, BV, 2013, červené, suché.

Bobuľový výber, ktorý zaujme príťažlivou a koncentrovanou arómou višní a divých čerešní. Plná ovocná chuť prechádza do zaujímavých čokoládových tónov.

Frtus dunaj.jpg
WineExpert.sk

Suroviny

  • 4 steaky (ideálne hovädzia roštenka)
  • soľ
  • korenie
  • repkový olej s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami
  • rozmarín

Postup prípravy

1. Krok

Na grilovacej platni rozpáľte olej, pridajte vetvičku rozmarínu a vložte mäso.

2. Krok

Grilujte z každej strany pár minút, kým mäso nechytí kôrku a je upečené podľa vašej chuti.

3. Krok

Na záver osoľte a okoreňte, nechajte chvíľu odstáť a podávajte.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

667 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.