Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sardinková nátierka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Výborná je nielen na chlieb či veku, ale aj na teplé toasty!
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 150 g sardiniek v slanom náleve
  • citrón
  • 70 g mäkkého masla
  • 40 g majonézy
  • 1 šalotku
  • vetvičku petržlenovej vňate
  • 30 g sterilizovaných uhoriek
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Sardinky roztlačte s niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy vidličkou najemno. Primiešajte maslo a majonézu. Šalotku aj uhorky nakrájame nadrobno a pridajte do nátierky. Dochuťte najemno pokrájanú petržlenovou vňaťou, soľou a čerstvo mletým čiernym korením, prípadne citrónom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.2 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8832 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.