- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- ryby
- Filet z lososa s parmezánovou krustou
Filet z lososa s parmezánovou krustou
- Kusov: 4
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 30min
- Hotové Za: 40min
Suroviny
- 500 g filet z lososa
- 1 lyžica masla
- 50 g cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- 200 g majonézy
- 1 citrón
- 100 ml mlieka
- 250 g parmezánu
- 150 g mandľových vločiek
Postup prípravy
1. Krok
Predhrejeme si rúru na 175°C ..Pekáč si vymastíme maslom a nastrúhame si do misky citrónovú kôru pretlačíme si cesnak a nasekáme na drobúčko cibuľku.Premiešame s majonézou a dochutíme citrónovou šťavou.
2. Krok
Filet z lososa si nakrájame na porcie a každú z nich si nachviľu namočíme do mlieka a potom obalíme v majonézovej zmesi .Nakoniec pováľame v strúhanom parmezáne a položíme na pekáč..
3. Krok
Plátky ukladáme vedľa seba kožou dole a na záver ešte posypeme zostávajúcim parmezánom a mandľovými vločkami.
4. Krok
Pečieme do chrumkava , asi 30 minút v rúre..Podávame ihneď po vybratí z rúry..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
2342 videní