Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dezert z kyslej smotany s banánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Banánový dezert
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min
reklama:

Suroviny

  • 500 ml kyslej smotany
  • 100 g cukru
  • 2 banány
  • 15 g želatíny
  • 25 g čokolády
  • 100 ml mlieka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pri výrobe tohto dezertu by sme mali mat kyslú smotanu izbovej teploty ..

2. Krok

Kyslú smotanu miešame s cukrom ručným šľahačom asi 5 minút kým sa cukor celkom nerozpustí .. Kto má rád, môže si pridať aj vanilkový cukor.

3. Krok

Želatínu namočíme do mlieka a necháme napučať .. Potom zahrejeme na cca 60 °C .. Necháme trochu vychladnúť a primiešame ku kyslej smotane.

4. Krok

Banány nakrájame na plátky alebo kocky a nasypeme na dno pohára .. Zalejeme smotanovou zmesou a dáme do chladničky zatuhnúť .. Najlepšie cez noc .. Cca 5-6 hodín.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.9 / 5)

11 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

134570 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.