Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Medvedie labky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Medvedie labky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 250 g práškového cukru
  • 250 g masla alebo Hery
  • 250 g mletých orechov (vlašských alebo lieskových)
  • 500 g hladkej múky
  • tuk a múku na vymastenie a vysypanie formičiek
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

príprava je veľmi jednoduchá..Všetky suroviny dáme do misky a vymiesime cesto.

2. Krok

Formičky si trochu vymažeme maslom .Z cesta odštipujeme vytvoríme guličku tu zľahka dáme do múky a naplníme formičku.

3. Krok

Formičky ukladáme na plech a dáme do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme 7 - 8 minút.

4. Krok

Po upečení necháme chvíľu vo formičkách ale ešte teplé vyklápame a obaľujeme v práškovom cukre.Do cukru môžete pridať aj jeden vanilkový cukor , budú voňavejšie.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.9 / 5)

10 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9701 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.