Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Klasické langoše

Náročnosť:
reklama:
404052_491567194196576_1009392936_n.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Suroviny

  • múka hladká 600 g
  • mlieko 200 ml
  • smotana kyslá 150 ml
  • vajce 1 ks
  • droždie 25 g
  • cukor kryštálový 1 káv. lyžička
  • soľ 3,5 káv. lyžička
  • cesnak 3 strúčik
  • olej na vysmážanie

Postup prípravy

1. Krok

Z vlažného mlieka, droždia a cukru pripravíme kvások

2. Krok

Z múky so soľou, kvásku, kyslej smotany a vajíčka vypracujeme cesto.

3. Krok

Vykysnuté cesto rozdelíme približne na 8 častí.

4. Krok

Cesto roztiahneme rukami na ovál a krátko vysmážame na rozpálenom oleji z oboch strán.

5. Krok

Ešte horúce langoše potierame zmesou vody (cca 100 ml), soli (3 – 4 lyžičky) a roztlačeného cesnaku.

6. Krok

Podľa chuti môžeme tiež langoše potrieť kečupom či kyslou smotanou a posypať strúhaným syrom.

reklama:
reklama:
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2871 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.