Alkazar

- Kusov: 1
- Porcií: 15
- Čas Prípravy: 30min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 50min
Suroviny
- 10 vajec
- 200 g práškového cukru
- 50 g masla
- 50 g kakaa
- 100 g polohrubej múky
- Krém:
- 500 ml smotany na šľahanie
- 500 g čokolády na varenie
- 100 g masla
Postup prípravy
1. Krok
Najskôr si vyšľaháme žĺtka s cukrom do bielej peny.Potom k nim pridáme zmäknuté maslo.Potom pridáme múku s kakaom a nakoniec vmiešame tuhý sneh z bielkov.
2. Krok
Cesto vylejeme na väčší plech a upečieme pri 180°C .pečieme 15 - 20 minút..Hotové necháme vychladnúť a rozrežeme na tri časti.Pozdĺžne.
3. Krok
Zo smotany a čokolády a masla si vo vodnom kúpeli pripravíme krém..Krém necháme vychladnúť a potom mierne vyšľaháme..naplníme ním všetky časti piškóty a vrch ešte krémom ozdobíme..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1609 videní