Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapečené mňamky žemle

reklama:
29883986_10212917347301747_1385278811_o.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

Tento recept je od našej čitateľky Mišky 🙂

29748838_10212917347261746_1414498288_o.jpg
reklama:

Suroviny

  • 4 žemle
  • 100 g tvrdého syra
  • kečup
  • 100 g šunky
  • 4 vajcia
  • 2 paradajky
  • pizza korenie
  • soľ
  • korenie
  • rukola a baby špenát
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zo žemlí odkrojíme vrch a vydlabeme ich. Vnútro potrieme kečupom, nastrúhame syr, pridáme nakrájanú paradajku, šunku, rukolu, špenát, trochu osolíme, dáme trochu pizza korenia a znova nastrúhame syr. Na vrch rozbijeme vajíčko a zabalíme žemľu do alobalu.

2. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 °C cca 20 minút. Pred podávaním osolíme okoreníme a môžeme posypať pažítkou či mladou cibuľkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

919 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.