Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ľahká syrová polievka s lososom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Ľahká syrová polievka s lososom
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 2 syrokrémy
  • 1 steak z lososa
  • 3 zemiaky
  • 1 mrkva
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 l zeleninového vývaru
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
  • soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si očistíme zemiaky a nakrájame na kocky.Dáme ich variť do vody ..Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľku a nahrubo nastrúhanú mrkvu..Pridáme k variacim sa zemiakom a prilejeme aj vývar.Pridáme aj syrokrém ktorý by sa nám mal v polievky rozpustiť..osolíme a okoreníme podľa chuti.nakoniec pridáme na malé kúsky nakrájaného lososa a povaríme ešte 7 minút.

2. Krok

Pred podávaním pridáme nasekanú petržlenovú vňať.Môžete zjemniť plátkom masla.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

662 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.