Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jednoduchá jahodová torta (nepečená)

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jednoduchá jahodová torta (nepečená)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • piškóty
  • 1 l mlieka
  • 3 vanilkové pudingy
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 200 g tvarohu
  • 6 lyžíc cukru
  • Jahodová vrstva:
  • 400 g jahôd
  • voda
  • 5 lyžíc cukru
  • 1 jahodový puding
  • 10 g želatíny
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si uvaríme vanilkový puding.V troche mlieka rozmiešame pudingové prášky, ostatné mlieko dáme variť spolu s cukrom.Keď sa mlieko varí, prilejeme pudingovú zmes a uvaríme hustý krém.Ten necháme vychladnúť.

2. Krok

Vyšľaháme si šľahačku a pridáme k vychladnutému pudingu spolu s tvarohom.Šľahačom vymiešame hladký krém.

3. Krok

Jahody nakrájame na menšie kúsky a pridáme k nim 500 ml vody.Pridáme aj cukor a dáme variť.Povaríme 3 minúty a potom odstavíme..merne vymixujeme tyčovým mixérom.Medzitým si jahodový puding rozmiešame v 200 ml vody , a želatínu namočíme do 5 polievkových lyžíc studenej vody.

4. Krok

Jahody päť dáme na plameň a keď sa začnú variť prilejeme jahodový puding a uvaríme redší krém.Ten necháme mierne vychladnúť potom doň vmiešame želatínu .

5. Krok

Na dno formy si poukladáme piškóty, ktoré si trochu namočíme v mlieku.Na piškóty navrstvíme polovicu krému a na krém polovicu jahodovej vrstvy.Zoberte si špajdlu a trochu ňou vrstvy rozmiešajte.Dáme d chladničky na 15 minút..potom vylejeme zostávajúcu vanilkovo tvarohovú zmes a nakoniec zostávajúcu jahodovú zmes.Dáme do chladničky na niekoľko hodín, najlepšie na noc zatuhnúť.

6. Krok

Na druhý deň nakrájame na porcie a môžeme prizdobiť šľahačkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5436 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.